Soiuri cais


Primando® - COV (Carmingo, Editor: I.P.S.-www.ips-plant.com)- se matureaza cu 30 de zile inainte de Bergeron. Fruct aspectuos, de culoare galbena, gustos si foarte rezistent la manipulare. Are mare necesar de frig fiind foarte bine adaptat zonelor inalte, mai reci. Polenizator: Primaya®.

Primaya ® - COV (Carmingo, Editor: I.P.S.- www.ips-plant.com)- maturare cu 25 de zile inainte de Bergeron. Fruct foarte mre, gust bun, echilibrat si rezistent la manipulare. Varietate cu mare potential agronomic. Polenizator: Primando®.

Rubista® - COV (Carmingo, Editor: I.P.S.- www.ips-plant.com)- noutate pomologica! Se matureaza la 10 zile dupa Primaya® si infloreste tarziu. Fruct de culoare rosu aprins pe toata suprafata, cu gust foarte bun, aromat. Adaptat tuturor regiunilor de productie. Autofertil.

Farely ® - COV (Carmingo, Editor: I.P.S.- www.ips-plant.com)- se matureaza la 20 de zile dupa Bergeron. Infloreste tarziu. Varietate tardiva, foarte productiva, fruct parfumat, de calibru mare si rezistent la manipulare. Adaptat tuturor zonelor de productie. Polenizator: Farbaly®.

Farbaly ® - COV (Carmingo, Editor: I.P.S. .- www.ips-plant.com)- se matureaza la 30 de zile dupa Bergeron. Varietate exceptionala pentru aceasta epoca, adaptata tuturor zonelor de productie. Fruct foarte gustos, mare si colorat. Pomul este autofertil.

Fartoli® - COV  (Carmingo, Editor: I.P.S. .- www.ips-plant.com)- se matureaza la 25 de zile dupa Bergeron. Nivel agronomic foarte ridicat raportat la marime/productivitate. Calitate gustativa exceptionala  si culoare intensa pentru aceasta epoca. Autofertil.

Farlis® - COV (Carmingo, Editor: I.P.S.- www.ips-plant.com)- se matureaza la 45 de zile dupa Bergeron. Fruct mare cu gust dulce si aromat. Varietate autofertila si rustica ce se coloreaza exceptional pentru aceasta perioada. Adaptata tuturor zonelor de productie.

Farclo® - COV (Carmingo, Editor: I.P.S.- www.ips-plant.com)- soi foarte productiv cu bune calitati gustative si fruct mare. Se matureaza la 55 de zile dupa Bergeron. Actualmente cel mai tarziu soi din gama. Varietate autofertila.

Pisana- pomul este de vigoare mijlocie, cu producție medie și constantă.Autofertil,  rezistent la plum pox și Monilinia. Fruct de calibru mare cu gust foarte bun. Se maturează târziu.

San Castrese- autofertil, are vigoare și producție ridicată. Fructul este de mărime medie, deosebit organoleptic.

Boccucia liscia- soi tardiv, viguros, cu producție mare și constantă. Fructe foarte mari, de calitate ridicată.

Bergeron- soi rezistent la frig, cu fructe uniforme(65g). Ideal pentru industrializare. Autofertil.

Caldesi 2- rezistență bună la boli, fruct mediu-mare,dulce și aromat.

Vitillo- vigoare mare și producție ridicată. Fruct de calibru mare cu aromă intensă.

Rouge de Roussillon- autofertil, foarte bun polenizator pentru toate soiurile de cais. Fructe mici, intens colorate și foarte parfumate.

Antonio Errani - înflorește devreme, fruct mare cu foarte bune calități organoleptice. Parțial autofertil.

Boccucia spinosa- vigoare foarte mare, productie ridicată și constantă. Fructul este de mărime medie-mare, cu gust bun.

Goldrich(Sungiant)- înflorește târziu. Fruct foarte mare și intens colorat.

Bredase - autofertil,fruct mediu cu pulpă portocalie și aromă excelentă. Se coace în august;

Hongaarse - autofertil, fruct mare cu pulpă dulce și aromată. Se maturează în iulie;

Tros orange - fruct mare, pulpă fermă cu aromă excelentă. Autofertil, se coace în august.

Travel Turne Tranzito